Sitemaster

Sitemaster er en totalløsning for virksomheter med behov for et dynamisk nettsted med høy grad av interaktivitet. En enkel registrering og du er klar for å publisere artikler, legge ut meningsmålinger, starte diskusjonsfora og gi besøkende tilgang til nedlastbare filer, mm.

Hva er Sitemaster
Sitemaster er mer enn kun publiseringsverktøy.  Løsningen inkluderer et ferdig design med gode tilpasningsmuligheter, webhotell på vår server, domeneparkering, e-post og innholdsadministrasjon.  Det eneste som ikke inngår i prisen er NORIDs avgifter hvis du skal registrere et nytt domene.  Har du allerede registrert et domene tar vi ikke betalt for å flytte det til oss.

Enkelt å komme i gang
En enkel registrering lar deg velge en designmal og tilpasse denne, registrere domenenavn og sette opp wehotell og e-postkonti. Så snart registreringen er fullført kan du bruke Sitemasters innholdsadministrasjon til å fylle opp nettstedet med informasjon, sette opp interaktive tjenester, legge inn virksomhetens egen logo og mye mer. Vårt hjelpesystem hjelper deg med å komme i gang med bruken av programmet, og med å få mest mulig ut av de forskjellige modulene.

Med Sitemaster behøver du ingen kunnskaper om kode eller programmering for å administrere selv et meget avansert og funksjonsrikt nettsted. Alt du og evt. dine medarbeidere behøver å tenke på er selve innholdet - nettopp slik det bør være. Vi tilbyr en komplett nettløsning med et oversiktlig og lettbetjent system for å vedlikeholde nettsteder av forskjellig omfang. Du har full kontroll over innhold og layout - med et konsekvent, profesjonelt resultat.

Distribuert applikasjon
Sitemaster en distribuert abonnementløsning. Rent konkret betyr det at all programvare og kode ligger på vår server, og at alt du behøver for å oppdatere nettstedet er en nettleser og tilgang til internett. Det er ikke nødvendig å installere noen spesiell programvare eller endre instillingene på din maskin for å bruke Sitemaster.

Tilgang til administrasjonssidene får du via den samme nettleseren du nå leser denne teksten i. Du har selv muligheten for å utstede eller inndra brukernavn og passord, slik at flere personer kan bidra med innhold, men ingen uvedkommende har mulighet til å gjøre endringer på virksomhetens sider. Siden administrasjonssidene er tilgjengelig over internett, kan man også legge inn nytt stoff på direkten mens man er ute og reiser eller hjemmefra. Alt som trengs er forbindelse til internett.

Fleksibelt og skalerbart
Standardutgaven av Sitemaster inkluderer en rekke moduler som lar deg tilby dine besøkende flere interaktive tjenester. Du kan f.eks. sette opp flere parallelle diskusjonsfora, legge ut daglige eller ukentlige meningsmålinger, osv. Du bestemmer om modulene skal være tilgjengelige eller ikke, og hvor på sidene de skal ligge.

Nye moduler er kontinuerlig under utvikling. Har din virksomhet behov for å utvide tjenestetilbudet på nettstedet, kan dere enkelt få tilgang på nye moduler gjennom innholdsadministrasjonen.