Design

SiteMaster lar deg fritt velge design blant en rekke tidsriktige og smakfulle maler. Malene kan du  enkelt tilpasse med farger og logotype. Virksomhetens egen logo kan også benyttes. Nye maler blir stadig lagt til og du kan når som helst endre design på dine sider.  XitePros designteam utvikler gjerne spesielle løsninger dersom din virksomhets behov ikke dekkes av malene.

Designalternativer

Standard

Godt webdesign er ingen lett affære. Derfor har vi allerede gjort det for Dere.
Alle SiteMaster-kunder kan velge design til sine nettsider blant et stort utvalg maler. Nye maler blir stadig lagt til, og som kunde kan man når som helst endre design på sitt nettsted - uten tap av innhold.

Hver av malene har flere fargetemaer. Farger og skrifttype i tittelteksten kan endres etter ønske. Det er med andre ord enkelt å tilpasse designet etter egne behov. Kunder kan til og med erstatte tittelteksten med sin egen logo. Alt gjøres i innholdsadministrasjonen. Alt som kreves er at man har tilgang til internett og en nyere versjon av Internett Explorer installert på sin datamaskin.

 

Reservert design

Din virksomhet er unik. Gi den et unikt ansikt.
Mange av designmalene våre kan reserveres til kun én kunde. I innholdsadministrasjonen kan Dere enkelt bestille eksklusiv tilgang til ett eller flere design.

Kunder som reserverer et design vil ha eksklusiv tilgang til alle fargetemaene i malen, og designet blir fjernet fra oversikten over tilgjengelige maler. Det er altså ingen mulighet for andre virksomheter å benytte det samme designet

Reservert design tilbys mot et tillegg på NOK 99,-/mnd.

 

Tilpasning av eksisterende design

Har Dere allerede nettsider med et design Dere er fornøyd med?
Hvis Dere allerede har etablert virksomheten på nett men ønsker tilgang til enklere oppdatering og vedlikehold av nettsidene har vi løsningen. La oss tilrettelegge Deres nåværende design for bruk med SiteMasters innholdsadministrasjon.

Pris etter avtale.

 

Skreddersydd design

For virksomheter med spesielle profileringsbehov.
XitePro DA har gode referanser på skreddersydde design for nettområder.  Dersom Dere er på jakt etter et unikt design i tråd med eksisterende firmaprofil, eller Dere ønsker å gi firmaet et helt nytt ansikt utad, kan Dere stole på at vårt designteam gjør en skikkelig jobb. 

Pris etter avtale.